Search
Close this search box.

Event gezondheid & genieten

Event gezondheid & genieten

SVP Gezondheid organiseert samen met café de Pelgrim het event met het thema Gezondheid & Genieten. Op dit evenement kun je kennismaken met verschillende professionele therapeuten.
Zij geven lezingen, voorlichting en minibehandelingen.
Daarnaast zorgt de Pelgrim voor een heerlijke gezonde lunch en drankjes. De Kiem is ook aanwezig met informatie & diverse gratis proeverijen.
Toegang is gratis.
SVP Gezondheid is een netwerkorganisatie voor complementaire therapeuten, allen werkzaam in Asten, Someren of Deurne. Zij werken allemaal in hun eigen praktijk. Je kunt op zondag 3 november op een laagdrempelig manier kennis met hun maken. Dit kan door persoonlijk vragen te stellen of het ervaren van een minibehandeling. Tevens zijn er die dag diverse lezingen.

Kom en ervaar zelf wat goed voelt en bij je past.
Wat kun je tegenkomen op dit event? Bij een viertal voetreflextherapeuten kun je je voeten laten verwennen. Wil je meer weten over homeopathie of acupunctuur? Dan ben je hier aan het goede adres. Voor Japanse gezichtsmassage kun je terecht bij 2 kundige dames. Verder staan er enkele therapeuten op gebied van coaching bij levensvraagstukken en stervensbegeleiding.
Meer weten over gezonde voeding dan kun je voor advies terecht bij een voedingsconsulent en uitproberen van gezonde hapjes van De Kiem.
Café de Pelgrim zorgt graag voor de inwendige mens met een heerlijke lunch en drankjes.
Daarnaast worden er diverse lezingen gegeven. Deze zijn gratis. Voor onderwerpen en tijden ga naar de website van SVP Gezondheid (www.svpgezondheid.nl).

Minibehandelingen 5 euro
Lunch en drank tegen betaling
Proeverij gratis

Deel dit :
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om update-informatie, nieuws, inzichten of promoties te ontvangen.