Wij houden van brood, maar in december houden wij nog meer van feestbrood. Brood dat wij speciaal maken voor de feestdagen. Dat zijn natuurlijk in de eerste plaats de kerststollen, heerlijk gevuld met echte ingrediënten. We hebben nog veel meer verschillende soorten; desem en gist, van spel, gezoet met rietsuiker of gezoet met rijststroop. Maar naast die stollen wordt er nog meer gegeten. Niet altijd het gewone dagelijkse brood, maar “liever een keer wat anders”. Speciaal voor de feestdagen maken wij een paar speciale broodjes. Een zacht broodje in de vorm van een kerstboompje, een roombroodje (mmm!) en de kadetten festival wit en bruin.

glutenvrije-oliebollen-kiemIn december maken de bakkers ook lekker veel banket! Altijd populair is het appeltaartje. Maar speciaal voor de feestdagen maken wij ook altijd heerlijke stronken. We hebben vier soorten. De Schwarzwalderstronk met kersen en chocolade, de mokka slagroomstronk met koffie en noten en de vruchtenstronken met ananas, mandarijn, blauwe druiven en kiwi.

Wist je dat je bij ons in de winkel met kerst en oud op nieuw ook allerlei lekkere gluten- & lactosevrije producten kan bestellen? Denk bijvoorbeeld aan een gluten- & lactose vrije kerststol, een speltstol 100% spelt of een glutenvrije amandelstaaf. En met oud op nieuw natuurlijk heerlijke oliebollen die ook gluten- & lactosevrij zijn!
Meer info? Stuur gerust een mailtje, bel even of kom langs in de winkel.

 

De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.