Nieuws

HEEL Voetreflex Plus – Hanneke

Even voorstellen! 💚
Hallo allemaal!
Mijn naam is Hanneke Manders. Sinds januari ben ik met mijn praktijk en nieuwe naam HEEL therapie & ontspanning, verhuisd naar de Kiem. Graag wil ik met jullie delen waarvoor je bij mij terecht kunt.

HEEL gezond: VoetreflexPlus:

Tijdens deze therapeutische voetreflexPlus behandelingen werk ik vanuit 2 methodes.

Naast de Westerse voetreflexzones, die in verbinding staan met organen in het lichaam, wordt er ook vanuit de Chinese visie meridianen (energiebanen) en specifieke acupunctuurpunten op voeten, onderbenen, knieën en armen gemasseerd. Hierdoor wordt de bloed-, lymfe- en energiedoorstroming (levensenergie = qi) gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Het lichaam gaat aan de slag om zichzelf te herstellen waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast heeft de behandeling een sterk ontspannend vermogen met als resultaat een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

HEEL flexibel: stoelmassage. Deze massages kunnen op locatie, bij u thuis of op de werkvloer gegeven worden. Natuurlijk kunt u hiervoor ook in de praktijk terecht. Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.

HEEL ontspannend: ontspannende lichaamsmassages zoals de Chinese Tuina zen (drukken, kneden, draaien en kloppen) , de Samudra massage (combinatie Hawaiiaanse Lomi lomi met Oosterse Thai Chi) en de ontspannende hoofd/voet massage.

Ben je nieuwsgierig geworden of verlang je naar ontspanning, profiteer dan nu van een kennismakingsaanbieding van 15 tot 20 % korting op behandelingen van 45 tot 60 minuten.
Kom naar de Kiem om de flyer mee te nemen of neem vrijblijvend contact met me op.

Voel je welkom! Met lieve groet, Hanneke

M: info@heel.fit
T: 0654394861

De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.