Nieuws

Nieuw Arkofluids

arkopharma-energy-boosterarkopharma-arkolaxarkopharma-venoforte

De arkofluids serie van Arkopharma is uitgebreid. En wel met de volgende producten:

  • Energy Booster: Tegenwoordig hebben we een druk bestaan en hierdoor heeft uw lichaam vaak moeite om uw tempo bij te houden en doet u er verstandig aan om de hul van een bijzonder energiek cocktailtje in te zetten: ENERGY BOOSTER wordt steeds vaker gebruikt om na een lange dag hard werken de accu weer snel op te laden, zodat moeiteloos aan andere sociale verplichtingen kan worden voldaan. Het doet de vermoeidheid vergeten en zorgt direct voor nieuwe energie.
  • Arkolax: Een op de drie Nederlanders gebruiken wel eens gedroogde pruimen om de darmperistaltiek te bevorderen. Toch spreken we pas van een onnatuurlijke stoelgang wanneer de ontlasting minder dan driemaal per week of alleen door hard persen tot stand komt. Meestal is een trage gang van de darminhoud door de dikke darm de onderliggende oorzaak. Hierdoor wordt er meer vocht dan normaal onttrokken aan de ontlasting met als gevolg dat deze hard wordt en minder gemakkelijk uit te scheiden is. Een zittende levenswijze, verkeerde voeding, een aangeboren familiaire aanleg, psychische invloeden of medicijngebruik leiden vaak tot verstopping.
  •  Venoforte: Normaliter stroomt het bloed door de aderen naar het hart en wordt het terugstromen van het bloed voorkomen door kleppen die zich in de wanden van de aderen bevinden. Zodra de bloedcirculatie minder efficiënt werkt, omdat de vaatwanden slapper zijn geworden, hoopt het bloed zich op in de anderen en ondervindt men last van vermoeide benen en/of ontsierde aderen. Gelukkig kunt u tegenwoordig met een krachtig natuurlijk product de verminderde elasticiteit van de bloedvaten herstellen en de vaatwand haar oorspronkelijke soepelheid weer teruggeven.
De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.