Nieuws

Nieuw ! NanoMineralen en Edelmetalen van The Health Factory

Door 13 augustus 2018 Geen reacties

Sinds kort hebben wij een aantal producten van The Health Factory in ons assortiment opgenomen!

the-health-factory

Het betreft nanomineralen zilver, magnesium & zink. Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig. Nanomineralen zijn kleiner dan colloïdale mineralen. Hoe kleiner en ronder de mineraaldeeltjes zijn, hoe meer energie deze deeltjes hebben. Deze energie wordt gemeten als zetapotentieel. Je kunt alleen een hoog zetapotentieel verkrijgen als de deeltjes klein genoeg zijn. Je krijgt dan een krachtiger product met veel betere resultaten.

Nano Zilver: helpt bij huidinfecties, wondjes, schimmels, mondproblemen en nog veel meer.

Nano Magnesium: ondersteunt je botten, je gebit, je energieniveau en stofwisseling & is goed voor je gemoedstoestand, concentratie en geheugen.

Nano Zink: ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand, het is goed voor de concentratie, het geheugen en ondersteunt de conditie van het oog.

De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.