Search
Close this search box.

Ondersteun uw natuurlijke weerstand!

Ondersteun uw natuurlijke weerstand!

Ons lichaam heeft een uniek verdedigingsmechanisme; de weerstand. Dit immuunsysteem houdt indringers buiten, spoort schadelijke stoffen op en maakt ze onschadelijk. Een gezonde levensstijl beïnvloedt de weerstand positief. Volwaardige voeding, regelmatig bewegen en een goede balans tussen inspanning en ontspanning zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Het lukt echter niet altijd om zo gezond te leven, daarom kan onze weerstand soms wel wat hulp gebruiken. Solgar Advanced Immune complex bevat een combinatie van voedingsstoffen (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en bessen met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink)  die de weerstand ondersteunen.

Elke capsule bevat

Vitamine D-3
De best opneembare vorm van vitamine D in een dosering van 25 µg die we goed kunnen gebruiken in de maanden dat ons lichaam zelf geen vitamine D kan aanmaken.

Bèta 1,3/1,6 glucanen
Glucanen worden gezien als de regelknoppen van het immuunsysteem. Advanced Immune Complex bevat een combinatie van twee glucanen uit gist celwand concentraat.

Ester-C®
Deze effectieve vorm wordt vitamine C met turbo genoemd; het wordt sneller opgenomen en blijft langer in de weefsels aanwezig.

Vlierbes extract in een dosering die gelijk staat aan ruim 2000 mg vlierbessen, een prima basis om de weerstand te ondersteunen.

De anti-oxidanten selenium, zink en koper in goed opneembare, organisch gebonden vorm. Deze zijn toegevoegd vanwege hun celbeschermende eigenschappen.

Deel dit :
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om update-informatie, nieuws, inzichten of promoties te ontvangen.