Natuur voorop

Een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Daarom delen wij onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch (-dynamisch) en duurzaam leven graag met jou. Met gezonde, mooie, lekkere en eerlijke producten. Uit het seizoen, zoveel mogelijk van dichtbij en altijd met zorg en aandacht geteeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Stuk voor stuk producten met bijzondere verhalen die we graag met je delen.

Vaste waarde

Onze winkel bestaat meer dan 35 jaar en is een vaste waarde in Asten. U vindt in onze winkel niet alleen een uitgebreid gamma biologische voeding (vers en droog) maar ook hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijke huidverzorgingsproducten en homeopathie.

Het verhaal achter het product

We zijn altijd erg kritisch geweest op de producten die we in de rekken zetten en we durven gerust beweren dat we goed op de hoogte zijn van de achtergrond van een product, de werking van een kruid, van voedingsallergieën en inhoudsstoffen. Hiervoor werden in de loop der jaren heel wat opleidingen en bijscholingen gevolgd maar ook in de toekomst blijft dat van belang. Een product van biologische kwaliteit is niet altijd genoeg. Het verhaal erachter, goede relaties tussen alle betrokken partijen en eerlijke prijzen, spelen een grote rol. Waar kan gaan we voor biologische-dynamische producten met een Demeterlabel.

35

jaar

ervaring

We voorzien u graag
van persoonlijk advies.

 
 
 
 
 
1
1

Hier kunt u ons vinden.

Burg. Frenckenstraat 69
5721 EZ Asten
Nederland

Maandag t/m donderdag
08.00 – 18.00 uur
Vrijdag
08.00 – 20.00 uur
Zaterdag
08.00 – 17.00 uur