Search
Close this search box.

Broccolisalade

Broccolisalade

Ingrediƫnten

  • haver, hele korrel, 250 gram gekookt = 100 gram gedroogd
  • tahindressing, 120 gram
  • broccoli, 300 gram
  • ui, 1 grote
  • sesamzaad, 50 gram
  • fetakaas, 120 gram
  • zeezout, naar smaak

Bereidingswijze:

  • kook de haver gedurende 45 minuten op zacht vuur
  • maak de tahindressing
  • maak kleine roosjes van de broccoli en stoom deze in een stoommandje in je kookpan met deksel. Spel vervolgens met koud water af om verdere garing te voorkomen
  • snijd de ui in flinterdunne ringen
  • rooster de sesamzaadjes droog in een pan
  • doe haver, broccoli en ui bij elkaar en meng de tahindressin geronder. Proef en breng eventueel verder op smaak. Maak het gerecht af met gebrokkelde fetakaas en de sesamzaadjes.
Deel dit :
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om update-informatie, nieuws, inzichten of promoties te ontvangen.