Recepten

Broccolisalade

Door 11 oktober 2016 januari 18th, 2017 Geen reacties

Ingrediënten

  • haver, hele korrel, 250 gram gekookt = 100 gram gedroogd
  • tahindressing, 120 gram
  • broccoli, 300 gram
  • ui, 1 grote
  • sesamzaad, 50 gram
  • fetakaas, 120 gram
  • zeezout, naar smaak

Bereidingswijze:

  • kook de haver gedurende 45 minuten op zacht vuur
  • maak de tahindressing
  • maak kleine roosjes van de broccoli en stoom deze in een stoommandje in je kookpan met deksel. Spel vervolgens met koud water af om verdere garing te voorkomen
  • snijd de ui in flinterdunne ringen
  • rooster de sesamzaadjes droog in een pan
  • doe haver, broccoli en ui bij elkaar en meng de tahindressin geronder. Proef en breng eventueel verder op smaak. Maak het gerecht af met gebrokkelde fetakaas en de sesamzaadjes.
De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.