Recepten

Koolrabisalade met tamari-zonnebloempitjes

Door 11 oktober 2016 januari 18th, 2017 Geen reacties

Ingrediënten:

  • zonnebloempitjes, 50 gram
  • tamari, scheutje
  • koolrabi, 300 gram
  • wortel, 200 gram
  • zeezout, naar smaak
  • gedroogd kruid, bijvoorbeeld bieslook

Bereidingwijze:

  • rooster de zonnebloempitjes goudbruin in een droge pan
  • neem een houten spatel bij de hand, doe een scheutje tamari bij de geroosterde zonnebloempitjes in de pan, schep even om met de spatel en schep de pitjes meteen op een bord om af te laten koelen
  • schil de koolrabi en snijd in kleine dobbelsteentjes
  • schil de worden en snijd in kleine dobbelsteentjes
  • meng de wortel en koolrabi samen in een kom, voeg de basisdressing toe en meng door elkaar.
  • garneer dit mengsel met bieslook en tamari-zonnebloempitjes
De Kiem Natuurvoeding

Auteur De Kiem Natuurvoeding

Meer berichten door De Kiem Natuurvoeding

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.