Voor 4 personen
40 min.
Vegan, Vegetarisch, Suikervrij, Tarwevrij, Zuivelvrij

Ingrediënten

  • 100 gr uit
  • 100 gr wortel
  • 100 gr prei
  • 100 gr bleekselderij
  • 100 gr venkel
  • 750 gr rode paprika
  • 4 teentjes knoflook
  • 250 gr geroosterde amandelen
  • ong. 2 lt Dashi bouillon

Bereiding

  1. Maak de groente schoon en snijd ze in blokjes.
  2. Fruit de groente, knoflook en rode paprika in wat olijfolie.
  3. Giet hierbij de dashibouillon totdat de groente net onderstaat.
  4. Kook de soep ongeveer 20 minuten en voeg de geroosterde amandelen toe.
  5. Pureer de soep totdat deze mooi glad en romig is. Voeg eventueel nog wat dashibouillon toe wanneer de soep te dik is.
  6. Breng op smaak met peper en zout.

 

 

Bron: http://www.gimselrotterdam.nl/recept/geroosterde-paprika-amandel-soep/

All rights reserved Salient.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.